O NAMA

Kompanija „GAJA“ doo se već 30 godina bavi priređivanjem igara na sreću, što je sasvim realan pokazatelj uspešnosti našeg poslovanja.

Sa preko 20 lokala u Novom Sadu i okolini, nastojali smo da postupno i planski, širimo naše kapacitete, što se pokazalo kao odličan poslovni potez.

Danas, sa više od 120 stalno zaposlenih radnika, predstavljamo firmu koja neguje svest o zdravom i uspešnom kolektivu, što se maksimalno reflektuje na samu uslugu i poslovnost prema svakom našem klijentu.

Praćenje inovativnih trendova i njihovo plasiranje u sklopu naših usluga, dovele su nas do liderske pozicije u okviru delatnosti kojom se bavimo, pa sa ponosom možemo da istaknemo činjenicu, da smo prvi u Srbiji započeli svetski trend „online“ ruleta, aktiviranjem naše sopstvene softverske platforme i to po svim svetskim standardima ISO 27001 i ISO 9001 - pružanje usluga kockanja na aparatima i online kockanje

U Srbiji trenutno samo 2% privrednih subjekata zadovoljava kriterijume za dobijanje „sertifikata AAA bonitetne izvrsnosti“, koji je veoma značajan za poslovanja na tržištu EU, a mi smo jedni od njih.

Krajnji cilj naše kompanije, nije samo povećanje broja poslovnica, već obezbeđivanje klijentima kvalitetne usluge i prvenstveno zabave.


Sertifikati i potvrde:

Rulet Gaja osnovne informacije
Sertifikat EN ISO/IEC 27001:2013
Sertifikat EN ISO 9001:2015
Potvrda o izvršenoj registraciji
Potvrda o izvršenom evidentiranju PDV